Min kattsida!
Vad jag tycker så är katten världens finaste djur. Därför kom jag på att göra en liten kattsida. Sidan kanske inte vart så liten! Själv har jag två katter som heter Harry och Sigrid.  Katter kan vara helt olika det har jag märkt. Jag tycker katten är mycket klokare än hunden. Hunden gör precis vad alla säger. Katten gör precis vad den vill. Som jag såg på en annan hemsida:
Hunden tänker så här: Människorna ger mig mat och kärlek alltså måste dom vara gud.
Medans katten tänker så här: Människorna ger mig mat och kärlek alltså måste jag vara gud.
Jag tycker det ligger någonting i det. Jag har sett många lustiga saker om katter på internet som är roliga och mer sånt borde finnas. Att ha katt är jätte roligt och när jag flyttar hemifrån så ska jag skaffa en kisse misse. Jag rekomenderar alla att skaffa katt!

Mina Katter!

Som jag sa så har jag själv två katter eller familjen rättare sagt.  Mina katter har bara kommit till oss. Så här gick det till: Det var sportlov jag kanske bara gick i lekis eller 1:an min kompis Emma kom hem till mig och undrade om vi skulle leka. då såg jag en katt brevid henne. Jag frågade om hon hade fått en katt. Nej, sa hon. Men vad är det där för en katt, sa jag. Hon sa: Det är en katt som satt på våran balkong och jamade men vi försökte skrämma bort den och nu vet jag inte vad den gör här. Då kom mamma och pappa och fick syn på katten. Åååå, en sån här katt har jag alltid velat haft, sa mamma och så tog pappa upp katten så mamma fick klappa på den. Nu var frågan vart vi skulle göra av den här katten Martin (min bror) var allergisk mot katter och Emma skulle köpa hund och fick inte ha någon katt. Pappa gjorde en låda och la filtar i. Där bodde katten medans vi skulle få tag i ägaren det var folk som kom och tittade på katten när vi hade sättit upp lappar men ingens katt var det. Tillslut tog vi in katten och Martin reagerade inte så vi antog att allergin hade försvunnit. Vi behöll katten men hon hade skabb och det var inte kul att ge henne medicin för det. Hon skrek och sprattlade.
Harry hittade min andra kompis nästa sportlov året efter den andra katten. Jag hade varit hos en kompis och var på väg hem. Då komm kompisen fram till mig och frågade om det var min katt. Nej, sa jag har ni hittat den? Den satt bakom en kulle i en bur i en buske. Stackars katt. Vem fan stänger in en katt i en bur. Jag blir jävligt förbannad när jag tänker på det. Jag gick hem sen för klockan var mycket. När jag kommit hem så berättade jag allt för mamma och pappa och resten av familjen. Pappa gick ut och ropade på min kompis eftersom han hade gått till lekparken med katten utanför mig. Han kom till oss med katten. Vi tog hand om den för att han skulle hem. Vi trodde aldrig att våra katter skulle gå ihop så jag gick och frågade en tant om hon kunde ta hand om katten. Hon kunde det. Men efter några dagar kom hon med katten hem till oss och sa att hon inte fick ha några mer katter än vad hon hade. Vi tog hand om katten och testade att ha dom tillsammans det gick inte bra. Sigrid vart arg för att en ny katt skulle komma och ta över. Nej det tålde hon inte det var hon som bestämde. Men då delade vi på lägenheten vi satt Harry i mitt Rickards (min andra bror)  och mammas och pappas rum i dom rummena fick han springa omkring och den andra i resten av rummen. Kattlådan och maten stod i mitt rum så där var det inte så kul att vara på dagarna men sen började vi med att släppa ihop katterna mer och mer tillslut delade dom kattlåda och matskål. Nu är dom som syskon Sigrid kan slicka Harry ibland och sköta om honom som om det var hennes son. Vi har varit hos doktorn med katterna och han kan inte riktigt säga hur gamla katterna var han sa ungefär Sigrid 2 år och Harry 1 år. Men nu är dom 7 och 6 tror jag. Harry är en busig utekatt som gärna bråkar och busar med den andra katten så hon blir arg och ibland fräser. Medans den andra katten är helt annorlunda. Hon är mammas lilla kelegris och ska vara med mig jämt och sova hos mig. Sigrid är verkligen en katt som gillar mig hon är med mig så fort jag är hemma. Om hon inte är ute så tigger hon godis (kattgodis) av mig ska alltid gosa med mig och hon sover hos mig varje natt. Hon älskar min säng ska ofta sova där på nätterna och dagarna. Men det är bara bra för då slipper jag bädda sängen.
Här är mina katter!

Harry

Sigrid
 

 Eller hur är dom söta?

Tillbaka till hemsidan!

Denna sida i Kattringen tillhör Hanna Bergström

Nästa sida
Föregående sida
Nästa 5 sidor
Slumpvis vald sida
Vill du vara med i Kattringen?